Suunnistusoppia suunnistuskoulusta

Tule oppimaan suunnistusta Hippo-suunnistuskouluun! Suunnistuskoulu sopii lajista kiinnostuneille ja jo lajiin tutustuneille lapsille. Aiemmin käyneille suunnistuskoulu on hyvää kertausta, ja harjoitukset syventävät suunnistuksen taitoja. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti erilaisten harjoitteiden avulla.

Suunnistuskoulu kokoontuu keväällä seitsemän kertaa. Ensimmäinen kerta on maanantaina 22.4. Paikkana on Keskustan koulu Kankaanpäässä, Karjalankatu 7. Oppitunnit ja harjoitteet antavat hyvät perusteet suunnistuksen aloittamiseen. Ensimmäisellä kerralla päästään heti aiheeseen ja saat tietoa, mitä suunnistus on.

Suunnistuskoulussa sinulle jaetaan materiaalia ja riittää, että sinulla on mukana ulkoiluvaatteet sekä reipasta innostuneisuutta. Vanhemmat ja huoltajat saavat olla mukana toiminnassa. Heille on varattu suunnistuskoulun edetessä pieniä tehtäviä, ja samalla he pääsevät myös mukaan suunnistuksen hienoon maailmaan.

Suunnistuskoulussa on pieni toimintamaksu 30 € / lapsi. Toimintamaksu sisältää:

  • suunnistuskoulun opetuksen ja jaettavan materiaalin
  • harjoitukset
  • maksuttoman osallistumisen kuntosuunnistuksiin ja kilpailuihin
  • lisenssin eli kilpailuluvan
  • opastuksen suunnistuksen eri toimintoihin

Lisäksi aktiivisuudesta ja osallistumisista jaetaan tunnustuksia.

Vappuna 1.5. keskiviikkona alkavat Kankaanpään Suunnistajien kuntosuunnistukset Viidentienristeyksessä. Suunnistuskoulu kokoontuu laavulla, ja silloin on RR- ja TR-harjoitukset sekä laavulla tarjolla muutakin mukavaa.

Suunnistuskoulu päättyy maanantaina 27.5. liikuntakeskuksen maastossa. Suunnistuskoulun jälkeen on kesäkuussa vielä kolme suunnistusharjoitusta ja elokuussa jatketaan.

Vanhemmille pidetään kevään aikana oma oppitunti suunnistuksesta ja lasten toiminnasta suunnistustapahtumissa.

Suunnistuskoulu on avoin kaikille, niin kankaanpääläisille ja kuin naapurikuntalaisille. Tule mukaan oppimaan ja mukaan mukavaan toimintaan ja porukkaan!

Lisätietoja:

Pertti Manninen, pertti.manninen(at)dnainternet.net, p. 040 590 4362
Jari Vaara, jari.vaara(at)dnainternet.net, p. 0400 589 391