Nuorten harjoituksissa RR, TR ja viuhkat

Vappupäivästä alkaen käytössä on seuraava nuorten kevätharjoitus. Koska kuntosuunnistukset ovat alkaneet, on kevätharjoitusten ohjelmassa nyt muuta kuin aivan tavallisia suunnistusratoja.

Kaskenmäessä on tarjolla rastireitti, tukireitti sekä viuhkaharjoitus samalla alueella. Lähtöpaikka sijaitsee Kuninkaanlähteen karavaanarialueelta noin 1,5 km Jämin suuntaan. Osoite on Kyrönkankaantie 150. Rastilippu on opasteena paikassa, josta käännytään Kyrönkankaantieltä metsään. Varsinaiselle lähtöpaikalle on isolta tieltä noin 250 metriä. Metsätiellä ajo omalla vastuulla!

Kartoissa on ohjeet, miten kutakin harjoitusta on tarkoitus suunnistaa. Toiselle puolelle paperia on tulostettu rasti- ja tukireitti, toiselle puolelle viuhkat. Rastit ovat maastossa 1.-6.5.

Ja kartat ovat siis jälleen jaossa koulukeskuksen takaparkkipaikan laidalla. KanSun nettisivuilta voit tulostaa kartan itse. Löytyy täältä.

Karttalaatikossa on myös aiempien harjoitusten karttoja. Niitäkin voi käydä kiertämässä, mutta rastit eivät välttämättä enää ole paikoillaan.