Kesän 2021 suunnistusviikot

Tulevana kesänä on Suomessa kaksi suunnistusviikkoa. Seurassamme on paljon uusia suunnistajia ja suunnistusperheitä, joille suunnistusviikko on hieno ja hyvä liikunnallinen lomaviikko tuttuja kävijöitä unohtamatta. Kesän suunnistusviikot ovat Kainuun Rastiviikko (KRV) Suomussalmella ja Fin5-suunnistusviikko Kuusamossa. KRV:n ajankohta on 4.7.–9.7. pitäen sisällään neljä osakilpailua. Fin5:n ajankohta on 11.7.–16.7. pitäen sisällään viisi osakilpailuja.

KanSusta on perinteisesti osallistunut hyvä joukko molempiin viikkoihin. Seurateltalla on kisapäivinä mukava tunnelma ja aina saa apuja ja tukea, jos tulee kysyttävää, miten toimia. Vanhempien ja huoltajien kannalta kisapäivät ovat mukavia, kun lasten ja nuorten suorituksen jälkeen pääsee avoimiin sarjoihin (kuntosuunnistus) tekemään oman suorituksensa. Toki kannattaa harkita kilpasarjoihin ilmoittautumista.

Välipäivinä on mahdollista vaeltaa hienoissa maisemissa, käydä kalastamassa, rullasuksilla reippaita mäkiä tai vain nauttia luonnon rauhasta. Suunnistusviikoilla on jokaiselle jotain ja järjestäjällä on omaa oheisohjelmaa tarjolla. Kaikki tämä ja lisätietoa löytyy KRV:n ja Fin5:n nettisivuilta.

Järjestäjien sivuilla on majoitusvaihtoehtoja, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva. KRV:n osalta kannattaa katsoa myös Ukko-Hallan majoituksia. Ukko-Hallasta on n. 40 min kisakeskukseen. Fin5:n majoitusta löytyy totta kai myös Rukan runsaasta tarjonnasta. Varaa majoitus ajoissa!

Ilmoittautumisessa kannattaa olla etuajassa seuran kannalta. Kuten tiedämme, KanSu kustantaa kauden kisamaksuja hyvin. Mitä aikaisemmin tiedät osallistuvasi, niin säästämme euroja. KRV:n seuraava 2. ilmoittautumisporras on 28.2. klo 24.00 mennessä. Fin5:n seuraava 2. ilmoittautumisporras 28.2. klo 24.00 mennessä. Järjestäjien sivuilta löytyy myös avointen sarjojen ilmoittautumiset.

Ilmoittautuminen onnistuu seuraavasti: Tutustu Irma-ohjeisiin Suunnistusliiton sivuilla; Kirjaudu Irma-palveluun; Lunasta Suomisport-palvelusta suunnistuksen lisenssi (pois lukien avoimet sarjat); Ilmoittaudu kisaan Irman tapahtumasivulla; Ilmoittautuminen onnistuu vain mikäli lisenssi on maksettu.

Nyt kannattaa tehdä lomasuunnitelmat hyvin ja osallistua perheenä, porukalla tai yksin suunnistusviikolle. Aloita tutustuminen viikkojen sivustoihin, ja voit toki tällä kertaa osallistua vaikka molempiin. Suomussalmi ja Kuusamon ovat samalla suunnalla. Jos on jotain kysyttävää viikoista ja niihin liittyvistä asioista, niin ota rohkeasti yhteyttä vaikka Jari Vaaraan, jari.vaara(at)dnainternet.net tai 0400 589 391.

Lähdetään porukalla suunnistusviikoille!