Nuuttipukki-suunnistus sunnuntaina 17.1.

Joulukuulta siirretty JB-suunnistus on sunnuntaina 17.1. klo 13.00 alkaen. Nimi muuttui Nuuttipukki-suunnistukseksi. Suunnistuksellinen Nuuttipukki-tarjous sunnuntaina 17.1. Kuninkaanlähteen laavulla. Suunnista tunnin ja vartin aikana niin paljon kuin kerkeät!

Lähtö yhteislähtönä kello 13.00. Saat kartan 5 minuuttia ennen lähtöä ja ehdit suunnitella oman ratasi eli minkä rastien kautta suunnistat. Kartalla on X kappaletta rasteja, ja jokaisella rastilla on oma pistemääränsä. Kerää mahdollisimman paljon pisteitä. Käytössä sinulla on 75 minuuttia.

Maastossa saat edetä parhaaksi katsomallasi tavalla, kunhan apunasi ei ole moottoria, eläintä tai vetokäyttöön valjastettua toista ihmistä. Voit siis liikkua esimerkiksi jalkaisin, hiihtäen tai lumikengillä. Sen sijaan moottorikelkka tai koiravaljakko eivät ole sallittuja apuvälineitä.

Opastus Kuninkaanlähteeltä. Paikoitus Kuninkaanlähteen yläparkkipaikalla. Siitä reippaillen pari sataa metriä laavulle rastein opastettua reittiä.

Kun käytät suunnistuksessa tonttulakkia, niin saat 20 pistettä lisää.

Suunnistuksessa käytetään Emitejä. Jos sinulla ei ole, niin saat lähdössä sen lainaksi KanSulta. Muista palauttaa!

Karttamaksu on 5 € ja kaikki alle 20-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautumiset osoitteeseen marjatta.h.vaara(a)gmail.com 13.1. kuluessa karttojen määrän varmistamiseksi. Varaamme muutaman kartan paikan päällä ilmoittautujille.

Suunnistuksen jälkeen kuumaa glögiä ja maistuvia pipareita. Nuotiotulet ovat valmiina, ja tuo omat makkarat mukana.

Muista korona-ohjeet!

Tervetuloa!
KanSun Nuuttipukit