KanSun nuorisotoimintaan OKM:n seuratukea

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on myöntänyt Kankaanpään Suunnistajille 6000 euroa suunnistusharrastuksen ja luontoliikunnan kehittämiseen Pohjois-Satakunnassa. Painopisteenä ovat lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien kehittäminen sekä seuran elinvoimaisuutta tukeminen.

Kankaanpään Suunnistajien nuorisotoimikunta on laatinut suunnitelman tuen käytöstä. Kehittämisen portaita ovat toiminnan järjestäminen, toiminnan toteuttaminen, toiminnan kehittäminen sekä toiminnan vakauttaminen ja jatkuvuuden turvaaminen.

Talvella tapahtuivat suunnitelmien teko ja markkinointi. Nyt keväällä on aloitettu suunnistuskoulu ja nuorten harjoitukset. Toimintakalenteri on laadittu kesäkaudeksi, ja tällä tavalla pyritään tarjoamaan hyvä harrastusmahdollisuus lapsille ja nuorille.

Toimintaa on markkinoitu myös seutukunnan muille suunnistuseuroille, jolloin saadaan koko Pohjois-Satakunnan lasten ja nuorten suunnistusta kehitettyä ja lisättyä näin harrastusmahdollisuuksia.

OKM:n tuen lisäksi ehtona on seuran osallistuminen harjoitusten, leirien ja muun toiminnan rahoittamiseen. Kankaanpään Suunnistajat on sitoutunut tähän ja kehittämään lasten ja nuorten suunnistusta.