Suunnistuskoulu pyörii vilkkaana

KanSun suunnistuskoulu on tänä keväänä kokoontunut kolme kertaa. Väkeä on ollut runsaasti. Mukana on kolmisenkymmentä lasta, joista suurin osa on nyt suunnistuskoulussa ensimmäistä kertaa.

Normaali suunnistuskoulun kokoontuminen alkaa Pertti Mannisen pitämällä teoriaoppitunnilla Keskustan koulun tiloissa. Sen jälkeen jatketaan erilaisilla ulkoharjoituksilla joko koulun piha-alueella tai liikuntakeskuksen ympäristössä. Harjoituksissa myös lasten vanhemmat ovat mukana apuohjaajina.

Suunnistuskoulun maanantaitapaamisia pidetään toukokuun puoliväliin saakka. Sen jälkeen toiminta jatkuu läpi kesän eri muodoissa. On Oravacupin osakilpailuita ja isompiakin kisoja, harjoituksia ja kuntosuunnistuksia sekä ainakin yksi suunnistusleiri.

Huhtikuun alussa myös kokeneemmat juniorit aloittivat omat viikoittaiset torstaiharjoituksensa. Luvassa on aktiivinen kesäkausi.

Suunnistuskoulun ja nuorten harjoitusryhmän ohjelmat näet KanSun nuorten sivulta.

Kuvia suunnistuskoulusta ja nuorten harjoituksista on KanSun kuvagalleriassa.