KanSulla reipas ja kiireinen elokuu ja vähän syyskuutakin

Tapahtumia on lähiaikoina jokaiselle taitotasoon ja kuntoon ja ikään katsomatta. Nyt on pidettävä hatusta kiinni ja laitettava kalenteri kuntoon. Mikään ei ole niin tärkeää kuin suunnistus 😊

Suunnistuskoulun syyslukukausi on alkanut ja jatkuu maanantaisin klo 18.00 eri paikoissa Kankaanpäätä. Tarjolla on lapsille ja nuorille hyvää harjoitusta ja opetusta suunnistukseen ja miksei muillekin elämän aloille. Ajat ja paikata seuran sivuilla.

Seuran suunnistusmestaruuskilpailu on torstaina 18.8. ja lähtö ”salaiseen” kilpailukeskukseen tapahtuu klo 17.55 linja-autoaseman yläparkkipaikalta. Muista ilmoittautua (susannasalokangas12(x)gmail.com)!  Kaikki mukaan leikkimieliseen kamppailuun.

Nuorten Jukola suunnistetaan lauantaina 20.8. Kotkassa. Jarkko on koonnut iskukykyisen joukkueen. Heille menestystä ja hyviä reitinvalintoja sinne. Jos haluat lähteä katsojaksi mukaan, niin Jarkkoon yhteys.

Oravapolkuviesti on tiistaina 23.8. illalla Porin moottoriradalla Yyterin suunnassa. Sinne mahdollisimman monta reipasta joukkuetta.

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskilpailut pidetään Seinäjoella perjantaina 26.8. – lauantaina 27.8. Perjantaina on henkilökohtainen kilpailu ja sunnuntaina viesti. Melkoista mitalisadetta seutukunnalle!

Ja sokerina pohjalla perjantaina 2. syyskuuta Liikuntamessut Kankaanpäässä. KanSulla mittava suunnistuspanostus messuilla. Käyhän katsomassa! Suunnistuksen muukin kilpailukalenteri alkaa olla kiihkeimmillään. Monenlaiset SM-tason suunnistusmittelöt niin tossusuunnistuksessa kuin pyöräsuunnistuksessa odottavat aivan nurkan takana. Muistakaa ilmoittautua niihin hyvissä ajoin.