Sade siirtää ma 28.8. harjoituksen

Maanantaiksi 28.8. suunniteltu lasten- ja nuorten suunnistusharjoitus Kuninkaanlähteen ampumahiihtostadionin maastossa on peruttu. Sateen tuntiennuste lupaa klo 16.00 alkaen runsasta sadetta Kankaanpään alueelle. Harjoitus tullaan pitämään ja todennäköisesti 11.9. Ilmoitellaan erikseen.

Maanantaina 4.9. on suunnistusharjoitus Kuninkaanlähteen laavulla yläparkkipaikan luona. Siitä ilmoitellaan erikseen! Tarjolla suunnistusharjoituksen lisäksi makkaraa ja virvokkeita ja yhdessäoloa.

Muistakaa ilmoittautua Oravacupiin Ulvilaan, joka pidetään keskiviikkoiltana 30.8. KanSu järjestää sinne yhteiskuljetuksen ja siitä ilmoitellaan erikseen. Ilmoittautumisen voi tehdä joko suoraan Satakunnan Suunnistus / Oravacup / Oravacupin ilmoittautumisjärjestelmä tai Pertti Manniselle pertti.manninen(at)dnainternet.net

Liikunnallista viikkoa sateesta huolimatta!