Am-sprintit ensi viikolla Honkajoella

KanSu ja HSU järjestävät Satakunnan am-sprintin Honkajoen keskustassa iltakilpailuna keskiviikkona 6.9. Kilpailu on avoin, joten myös Satakunnan ulkopuoliset kilpailijat ovat tervetulleita.

Am-sprintissä on sarjoja 10-vuotiaista 85-vuotiaisiin asti, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva rata. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 31.8. Jälki-ilmoittautua voi vielä sunnuntaina 3.9. Lisäksi tarjolla on pari kuntorataa, joihin voi ilmoittautua vielä paikan päällä.

Myös KanSun jäsenet voivat osallistua kilpailuun, kunhan uskovat maaston olevan siinä määrin vieras, ettei siitä ole etua kilpailusuorituksessa. Koska sarjat alkavat kymmenvuotiaista, myös suunnistuskoululaiset voivat lähteä mukaan.

Toimitsijatehtäviin tarvitaan sprintissä muutamia kymmeniä ihmisiä. Jos olisit käytettävissä, ota yhteyttä kilpailunjohtajaan, ratamestariin tai tiedottajaan, mikäli sinua ei ole hoksattu kysyä hommiin.

Am-sprintin kisasivut.