Tammikuussa monenlaista toimintaa

Suunnistusvuosi 2024 alkaa Kankaanpäässä vilkkaana, sillä heti tammikuussa on monenlaista tapahtumaa tarjolla.

Viimeiset talvikuntosuunnistukset ovat keskiviikkoon 10.1. asti käytössä Järventaustan suunnalla. Tuomisen Ramin laatimien ratojen lähtöpaikka on terveyskeskuksen parkkipaikalla. Radoilla kuljetaan sekä alueen teitä että myös metsän puolelle tallautuneita polkuja pitkin, joten kyseessä ovat varsin suunnistukselliset radat monine reitinvalintavaihtoehtoineen.

Viikoittaiset salivuorot jatkuvat maanantaisin Keskustan koululla 8.1. alkaen. Salivuoro on klo 18.00–19.30. Ohjelmassa kuntopiiriä ja pelailua sekä toisinaan myös suunnistuksellisia harjoituksia.

Satakunnan Winter Sprint Cupin osakisa käydään Kankaanpäässä su 14.1., jolloin radalle pääsee klo 11.00–12.00. Tapahtumakeskus sijaitsee Yhteislyseolla, ja itse suunnistus käydään Tapalan puolella alueella, josta suurin osa on nyt ensimmäistä kertaa sprinttikäytössä. Lisätietoja Winter Sprint Cupin omalla sivulla.

Saman viikonloppuna Winter Sprint Cupin kanssa Kankaanpäässä pidetään nuorten talviharjoitusleiri, joka on yhteinen Hämeen puolen naapuriseurojen kanssa. WSC:n lisäksi ohjelmassa on toinen ulkosprintti sekä sisäsprintti ja lisäksi uimahallikäynti. Ruokailut ja majoitus Pohjanlinnan koululla. Lisätietoja leirikutsussa.

Suksille päästään 19.–20.1., jolloin KanSu järjestää 24 tunnin hiihdon Kankaanpään liikuntakeskuksessa. Väkeä tarvitaan toki järjestelytehtäviinkin, mutta lisäksi KanSu myös osallistuu joukkueella tapahtumaan. Joukkuetta kokoaa Jouni Kivimäki.