Pirkan Hiihdon järjestelytalkoot

68. Pirkan Hiihto hiihdetään su 3.3.2024 Niinisalosta Tampereelle (90 km). Klo 7.00 on perinteisen tyylin lähtö ja klo 11.00 vapaan tyylin lähtö. Pirkan Hiihto tarvitsee tänäkin vuonna paikallisten yhdistysten apua. KanSu ry on tehnyt Pirkan Hiihto ry:n kanssa kirjallisen sopimuksen talkookorvauksineen.

Yhdistyksen vastuulla olisi lähdön järjestelyt varuskunnan eteläpäässä Hämeenkankaalla sekä jonkin verran valmisteluja ja kalustamisia. Valmistelut ovat to–pe 29.2.–1.3. (tarve 4–5 henkilöä) ja varsinaisena hiihtopäivänä su 3.3. klo 5.30–13.00 (tarve yht. n. 10 henkilöä). Varsinaiseen tehtävään kuuluu hiihtäjämassojen ohjailua, liikennevartiointia, tulien sytyttelyä ja lähtövaatteen nostamista sekä purkutoimenpiteet. Huomioliivi, tulitikut/sytytin, lapio/kola (joillakin), evästä ja lämmintä vaatetta on hyvä olla mukana. Hiihtopäivän kiihkeimmät työsyklit ovat klo 5.30–8 ja 9–12. Tehtävät ovat yksinkertaisia ja sopivat ihan kaikille.

Jäsen, ilmoittaudu Pertti Manniselle pe 23.2. mennessä (puh., WhatsApp tai sähköposti), niin saadaan talkoolistat ja tehtävät ajoissa kuntoon. Ilmoita samalla oletko käytettävissä valmisteluihin 29.2.–1.3. (vetää Manninen), tarkemmat ohjeet myöhemmin.

Mikäli  Pirkan Hiihtoa ei voitaisi sääolosuhteista johtuen hiihtää, niin tästäkin huolimatta KanSu saa pienen valmiuskorvauksen.

Lisätietoja Pirkan Hiihto ry/Pertti Manninen, puh 040 590 4362, pertti.manninen(x)dnainternet.net

Kankaanpään Suunnistajat ry
Johtokunta