Monenlaista sprinttiä maaliskuun alussa

Maaliskuun alkupäivinä on sprinttisuunnistusmahdollisuuksia tarjolla roppakaupalla.

Rastikarhut pitävät nuorten harjoitusleirinsä osana sprinttiharjoituksen Kankaanpäässä. Tarjolla on Tapalan ja Järventaustan suunnalla porilaisten suunnittelema noin neljän kilometrin rata, joka on yhdistelmä kiperää sprinttiä ja pidempiä, korttelisuunnistusmaisia reitinvalintavälejä, yhteensä 20 rastia. Kansulaiset ovat tervetulleita osallistumaan. Kokoontuminen pe 1.3. n. klo 17 Kankaanpään opiston parkkipaikalla (Opistonkatu 5, Kankaanpää). Huomaa, että alkamisaika ei ole tarkka. Harjoitus alkaa sitten, kun Porista on päästy paikalle. Jos ketään ei näy, odottele hetki.

Rastikarhujen leirin ohjelmaan kuuluu sprintti myös seuraavana päivänä, jolloin kierretään ammattikoulun ja koulukeskuksen alueella samoja ratoja, joita juostiin KanSun, KyRan ja Nouskin nuorten talviharjoitusleirillä 13.1. Tähän harjoitukseen kokoonnutaan la 2.3. n. klo 10 kirjaston parkkipaikalla (Kangasmoisionkatu 1, Kankaanpää). Jälleen odottele hetki, jos ketään ei juuri tuolla kellonlyömällä ole paikalla.

KanSun oma sprinttiharjoitus pidetään ma 4.3. klo 16.00 alkaen Yhteislyseolta (Keskuskatu 28, Kankaanpää). Tapalan alueelle on laadittu parin kilometrin sprinttirata, jolla on 12 rastia. Samaa rataa ovat käyttäneet Yhteislyseon urheilulinjalaiset aamupäivän harjoituksessaan. Matkaan pääsee klo 17.30 saakka, ja tämän jälkeen onkin sitten hyvä jatkaa Keskustan koululle salivuorolle.

Perjantain ja lauantain harjoituksissa rasteja ei ole merkitty maastoon. Maanantaina rasteilla on rastiliput. Emit-leimausta ei ole missään näistä harjoituksista. Oma karttamuovi kannattaa ottaa mukaan.

Jotta sprinttisarja olisi täydellinen, su 3.3. on tarjolla Satakunnan Winter Sprint Cupin osakisa Ulvilassa.