Suunnistuskoulu ma 20.5. Niementien metsissä

Hippo-suunnistuskoulu kokoontuu suoraan ulos ma 20.5. klo 18. Kokoontumispaikka on Harjoituspesiskenttien P-paikka, Kangasmetsän koulun takana (osoite Niementie 16, Kankaanpää). Koirien ulkoilutuspaikka on vieressä. Siitä verytellään lähtöpaikalle. Harjoituksena on kolme suoraa rataa. Sään mukainen vaatetus. Märkiä paikkoja ei pitäisi olla.

Tiistaina 21.5. klo 17–19.45 (tuolla aikavälillä voi lähteä metsään) on kuntosuunnistus Kunnonlähteen  (ent. Kankaanpään Kuntoutuskeskus) P-paikalla. Siellä on tarjolla jälleen lapsille RR- ja TR-radat sekä pikkupuffetti.

Suunnistuskoulua on vielä ma 27.5., ja siipiä voi lähteä kokeilemaan myös Satakunnan Oravacupin osakilpailuun ke 29.5. Poriin. Kyseinen kisa on matalan profiilin kisa, jossa on ns. parisuunnistussarja. Siinä lapsi voi mennä vanhempansa tai muun aikuisen kanssa yhdessä radan läpi.  Yleensä kaikki saavat myös pikkupalkinnon. Poriin järjestämme yhteiskuljetuksen. Siitä, ym. asioista myöhemmin. Kysykää, jos kiinnostaa.