Kuntosuunnistuskausi käynnistyi Viidentienristeyksessä

Kankaanpäässä suunnistajat ovat perinteisesti kokoontuneet vappupäivän viettoon Viidentienristeykseen kuntosuunnistusten merkeissä. Niin nytkin. Kaunis sää houkutteli runsaasti väkeä paikalle, ja tuloslistaan kertyi 128 suoritusta.

Viidentienristeyksen radat ovat omatoimikäytössä sunnuntaihin 5.5. saakka: Ota kartta postilaatikosta. Kirjoita nimesi osallistujalistaan. Suunnista rata. Muista maksaa kartassa olevien ohjeiden mukaisesti, jos sinulla ei ole kausikortti voimassa. Alle 20-vuotiaat satakuntalaiset osallistuvat maksutta.

Ensi viikolla kuntosuunnistukset jatkuvat Niinisalossa, jossa radat kulkevat Yskänlähteen kartalla. Lähtöpaikka on kaupunginmuseolla. Ohjattu kuntosuunnistustapahtuma on tiistaina 7.5., ja omatoimisuunnistus jatkuu sunnuntaihin 12.5.

Kuntosuunnistussivuilla näet koko kauden kalenterin sekä kaikki kuntosuunnistuksiin liittyvät ohjeet.

Kuvat: Pertti Manninen ja Jari Vaara.